Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Andreiu Mihai Dolineaschi

S-a stins medicul Andreiu Dolineaschi, fostul director al spitalului din Darabani

Marti, 06 Mai, 2014

Judeţul Botoşani a pierdut un om de o înaltă ţinută morală şi un medic desăvârşit care a îngrijit pacienţii până în ultimele zile ale vieţii. Este vorba de doctorul ORL ANDREIU MIHĂIŢĂ DOLINEASCHI, care a încetat din viaţă la 65 de ani după ce a suferit un infarct. Tatăl deputatului Andrei Dolineaschi a activat un deceniu în zona oraşului Darabani, respectiv în Mileanca şi oraşul de pe malul Prutului, unde a ocupat şi funcţia de director al ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare