Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Andreea Marin

Leon Danaila la TVR1: „Pentru bolnavi eu reprezint o intreaga lume, dar pentru intreaga lume eu nu reprezint nimicVIDEO

Joi, 26 Decembrie, 2013

În pragul sărbătorilor de iarnă, academicianul dărăbănean Leon Dănăilă a fost invitatul postului naţional de televiziune, în cadrul emisiunii „Preţuieşte viaţa”, moderată de Andreea Marin. Vedeta TV l-a prezentat pe neurochirurgul de talie mondială ca fiind  „una dintre cele mai importante personalităţi ale lumii, deoarece este românul care figurează în mod oficial alături de Einstein în galeria de aur a celor 500 de genii ale secolului XX”. ...  continuare »

Fara comentarii »

COMENTARIUL SAPTAMANII Un inceput de an marcat de scandaluri mondene și balbaieli politice

Luni, 14 Ianuarie, 2013

  Nu am exagera deloc dacă am afirma că audiența presei centrale la început de an a fost salvată de decesul lui Sergiu Nicolaescu și divorțul cuplului Bănică jr.-Adreea Marin. Întreținute artificial, manipulate și pline de dezinformări, aceste subiecte au arătat calitatea celor mai mulți oameni din presă. De altfel, mai multe televiziuni de știri au fost amendate de CNA pentru modul „profesionist” în care au prezentat evenimentele. Decesul cunoscutului ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare