Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Andreea Bălan

COMENTARIUL SAPTAMANII Au trecut alegerile, gata cu sperantele?

Duminica, 16 Decembrie, 2012

pre finalul unui an în care cazanul politicii a fiert la foc mare tot timpul, s-a consumat și ultimul episod de mulți așteptat. Unii au sperat și mai speră naiv într-o schimbare, alții au sperat, dar nu naiv de data asta, la un fotoliu de parlamentar. Cu toții, de la vlădică la opincă au așteptat momentul plini de speranță. În campania electorală am asistat la defilarea unei singure formațiuni politice, am fost bombardați cu discursuri populiste, am sărbătorit ...  continuare »

2 Comentarii »

Frig, fete dezbracate si atmosfera incendiara la spectacolul USL GALERIE FOTO & VIDEO

Joi, 06 Decembrie, 2012

Gerul de afară nu i-a oprit pe dărăbăneni să iasă din casă la spectacolul USL de joi, 6 decembrie. Petrecerea a fost deschisă de celebra interpretă de folclor, Margareta Clipa. Efortul artistei de a-i încălzi pe ce cei prezenți prin cântec și joc a avut succes doar pe jumătate. Următorii invitați au venit de peste Prut, şi anume frații Ștefăneţ care împreună cu Ion Paladi au reșit să-i determine pe câţiva dărăbăneni să se prindă în horă. Dacă ...  continuare »

15 Comentarii »

VIDEO Soptica promite teren de sport si invita la spectacol, de Sf. Nicolae. Vezi cine e cap de afis 

Luni, 03 Decembrie, 2012

stel Şoptică, social-liberalul care îşi doreşte un fotoliu de deputat pe Colegiul Darabani, a făcut turul Sălii de sport a Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” şi a dat mâna cu aproximativ toţi spectatorii finalei Cupei USL. În cadrul festivităţii de premiere a competiţiei, Şoptică le-a promis celor prezenţi că va face demersurile necesare pentru ca la Darabani să se construiască un teren de sport în aer liber. „Sunt adeptul dictonului Minte sănătoasă ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare