Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Anca Silion Arama

Mama si fiul accidentati de un darabanean, pe un drum judetean cu zapada

Duminica, 10 Februarie, 2013

În data de 08.02.2013, în jurul orelor 12:25, A. Gheorghe, de 42 ani, din Darabani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 298 A, pe un carosabil acoperit cu zăpadă, nu a păstrat distanța în mers față de autoturismul care se deplasa în fața sa, condus de I. Lidia, de 32 ani, din comuna Concești, autovehiculele intrând în coleziune.           „În urma acidentului, a rezultat vătămarea corporală a cond ...  continuare »

Fara comentarii »

Scoala Generala Horodistea, calcata de hoti de 16 si 17 ani, care nu erau in vacanta

Duminica, 13 Ianuarie, 2013

În urma cercetarilor efectuate de poliţişti s-a stabilit ca în aceeaşi noapte cei doi tineri, prin escaladarea unei ferestre,  au pătruns în incinta Școlii Generale Horodiștea, de unde au sustras bunurile respective, în valoare de aproximativ 2.000 lei. Totodată, aceștia au golit conținutul mai multor stingătoare de incendiu, găsite în interior și au murdărit pereții cu vopsea, creând  un prejudiciu de aproximativ 3.000 lei. „Faţă de cei doi ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare