Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Alexandru Teiosanu

Un darabanean este numarul 1 in tenisul amator din Romania „Tenisul e parte din viata mea” FOTO

Luni, 01 Septembrie, 2014

A început să joace tenis la aceeaşi vârstă la care George Enescu cânta la vioară, dar pentru că în Darabani nu exista un teren de tenis la acea vreme (şi nici în prezent condiţiile nu s-au schimbat foarte mult) a ajuns pe un teren de zgură doar la 17 ani. Este vorba despre dărăbăneanul Alexandru Teioşanu, care după ce şi-a adjudecat week-endul trecut grand slam-ul probei de dublu din cadrul Turneului Platinum de la Târgu Mureş, ocupă în prezent poziţia ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina  1  2
Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare