Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

alegeri locale la Darabani

REZULTATE ALEGERI VEZI componenţa noului Consiliu Local

Luni, 06 Iunie, 2016

Gata cu aroganţa şi dictatura, dărăbănenii s-au săturat de umilinţă şi îşi doresc mai mult respect, comunicare şi transparenţă din partea noii conduceri a Primăriei. Cea mai mare diferenţă de voturi (96) a fost înregistrată în Teioasa, unde Corneliu Aroşoaie a obţinut 287 de voturi, faţă de doar cele 191 ale lui Liviu Hrimiuc, dar liberalul a revenit pe primul loc după numărarea voturilor  sale (362) la deschiderea urnelor Secţiei 114 de la ...  continuare »

Fara comentarii »

STOP VOT Cresc emoţiile, se numără voturile. 45% prezenţă la urne

Duminica, 05 Iunie, 2016

4746 de dărăbăneni şi-au exercitat dreptul constituţional la aceste alegeri locale, din totalul de 10549 aflaţi pe listele electorale, ceea ce înseamnă o prezenţă la vot de 44,99%. Cele mai multe voturi (699), au fost exprimate la Secţia 115 din incinta Grădiniţei nr. 2, urmată de Secţia de vot nr. 113 de la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”, unde 675 de dărăbăneni au pus câte o ştampilă pe fiecare dintre cele 3 buletine de vot primite. Ca în ...  continuare »

Fara comentarii »

Au început şi tinerii să iasă la vot „Viitorul e al lor” GALERIE FOTO

Duminica, 05 Iunie, 2016

Copreşedintele PNL Darabani, Alin Gîrbaci, a sosit împreună cu familia la Secţia de vot nr. 115, la orele 16:45. Acesta a intrat în cabină cu fetiţa sa în braţe, unul dintre membrii secţiei de votare afirmând că: „Viitorul e al lor” (n.r-al copiilor noştri). Micuţa a fost răsplătită cu o îngheţată la ieşirea din secţia de votare, când Gîrbaci a declarat: „Mi-am exprimat dreptul constituţional cu gânduri de normalitate, de mai bine, în primul ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI cine sunt preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare din Darabani

Marti, 24 Mai, 2016

Astfel, la secţia nr. 112 din incinta Liceului „Dimitrie Cantemir” Darabani, preşedinte va fi Magdalena Imbir, în timp ce locţiitor este Didina Honceru. Cele două secţii de votare (nr. 113 şi 114) de la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” de pe str. 1 Decembrie vor fi conduse de Rodica Plugaru şi Răzvan-Claudiu Lazăr, locţiitorii lor fiind Dumitru Ghiorghiciuc, respectiv Verginia Aroşoaie. La Grădiniţa nr. 2 din Darabani, preşedintele secţiei de votare ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare