Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!
![](images/lucian.jpg)
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
alegeri locale Darabani
COMENTARIUL SĂPTĂMÂNII Concluzii după alegerile locale
Miercuri, 30 Septembrie, 2020![](uploads/2020/09/s_darabanenifacebooklogoimage720x720px_1_1_1_2_1.jpg)
Liberalii se așteptau să câștige Primăria Darabani și au lucrat în această direcție cu mult înainte de campanie. Alin Gîrbaci a depus eforturi serioase să devină popular, a fost mereu prezent pe șantiere, a avut o comunicare bună cu cei de generația lui, a ieșit tot timpul în față, beneficiind și de faptul că fostul primar a făcut un pas în spate. Primăria, ca instituție, nu a strălucit la nivel de transparență și deschidere, dar conducerea a spart ... continuare »
Noul primar al orașului Darabani a câștigat detașat alegerile ”Asta înseamnă o responsabilitate enormă pe umerii mei” REZULTATE FINALE
Luni, 28 Septembrie, 2020
![](uploads/2020/09/s_alingirbaciprimar512300.jpg)
La 37 de ani împliniți acum 2 zile, Mihai-Alin Gîrbaci este unul dintre cei mai tineri primari pe care i-a avut Darabaniul. ”Este într-adevăr un cadou deosebit pentru ziua mea. Le mulțumesc tuturor care m-au votat și celor care au fost prezenți la vot. Cu siguranță nu am să dezamăgesc în continuare. Sunt și eu puțin surprins de scor, asta înseamnă o responsabilitate enormă pe umerii mei” a declarat în exclusivitate pentru Darabaneni.ro, Mihai-Alin Gîrbaci. ... continuare »
Votăm pentru viitorul copiilor noștri!
Duminica, 27 Septembrie, 2020
![](uploads/2020/09/s_copilalegeripozasaptamanii800.jpg)
La fiecare patru ani nu punem speranța în politicieni că le va fi mai bine copiilor noștri. Să fie zâmbetul acestui copil un semn bun, de data aceasta? continuare »
Vasile Floria, la vot: ”Sperăm într-un trai mai bun…” GALERIE FOTO
Duminica, 27 Septembrie, 2020![](uploads/2020/09/s_vasileflorialavot0_resize.jpg)
Candidatul PSD la Primăria Darabani, Vasile Floria, a votat împreună cu soția sa la orele 15:30. Acesta a mai zăbovit câteva minute în fața secției de votare nr. 115 pentru că l-a așteptat pe colegul său de partid, Silviu Barbacariu. ”Sperăm într-un trai mai bun alături de copiii noștri, de bătrânii noștri, de restul populației orașului Darabani. Să dea Dumnezeu să trecem cu bine de pandemie” a fost mesajul lui Vasi ... continuare »
Dan Tîrniceru-Ifrim: ”Am votat pentru o Primărie transparentă…” GALERIE FOTO
Duminica, 27 Septembrie, 2020![](uploads/2020/09/s_votdantirniceruifrim00_resize.jpg)
Candidatul Alianței USR-PLUS la Primăria Darabani, Dan Tîrniceru-Ifrim, a votat la prânz la secția nr. 114 din incinta Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă”. ”Am votat pentru o Primărie transparentă, o Primărie în slujba cetățeanului orașului Darabani, nicidecum cetățeanul să fie în slujba Primăriei, ci Primăria trebuie să fie în slujba cetățeanului” a declarat la ieșirea de la urne pentru Daraban ... continuare »
Viceprimarul orașului, la urne împreună cu familia ”Am votat pentru dezvoltare…” GALERIEFOTO
Duminica, 27 Septembrie, 2020![](uploads/2020/09/s_alingirbacilaurne00_resize.jpg)
”Am votat pentru dezvoltare și pentru viitorul orașului” a declarat pentru Darabaneni.ro, actualul viceprimar al orașului, la ieșirea de la urne. ”Îmi pare sincer rău de evenimentele petrecute” a mai afirmat Mihai-Alin Gîrbaci în legătură cu faptul că a fost nevoit să stea în izolare în perioada campaniei electorale, dar nu a dorit să comenteze mai mult acest subiect. Candidatul PNL la Primăria Darabani a spus că datorită pandemiei, prezența la ... continuare »
Dărăbănenii își aleg conducătorii GALERIE FOTO
Duminica, 27 Septembrie, 2020![](uploads/2020/09/s_pagealegerilocaledarabani512.jpg)
Ziua alegerilor locale a început cu ploaie la Darabani, am putea spune că în semn de belșug, dar și cu puțini alegători la urne și datorită pandemiei cu care ne confruntăm. Până la orele 11:00 la secția de votare 119 din Lișmănița votaseră 53 de persoane, 12 dintre ei fiind chiar membrii secției de votare. Până la orele 13:30, la secția 119 prezența la vot era de 22,07% din totalul de 539 de alegători aflați pe listele electorale permanente. Tot aici au ... continuare »
VEZI regulile pe care trebuie să le respectăm la alegerile locale, în contextul pandemiei de coronavirus
Sambata, 26 Septembrie, 2020![](uploads/2020/09/s_regulialegerilocale2.jpg)
Răspuns: în cazul în care, în timpul desfășurării activității în sediul secției de votare, dezvoltă febră și/sau simptomatologie de tip respirator (de exemplu, tuse, rinoree, dificultăți în respirație) sau alte simptome de boală infecțioasă (vărsături, diaree, mialgii, stare generală modificată) vor anunța președintele biroului electoral al secției de votare; persoana simptomatică va fi izolată într-o sală separată, evitând contactul cu ... continuare »
COMENTARIUL SĂPTĂMÂNII Campania electorală s-a încheiat, ce facem duminică?
Sambata, 26 Septembrie, 2020![](uploads/2020/09/s_darabanenifacebooklogoimage720x720px_1_1_1_2_1.jpg)
Anul acesta, mai mult ca niciodată, campania electorală s-a mutat în mediul online. Acest lucru i-a pus serios la treabă pe candidați și echipele lor. Unii au fost prezenți de o manieră mulțumitoare, alții au lipsit total. La alții s-a văzut clar că parcă au fost împinși de la spate să apară pe afișele alea și că nu se simt prea bine atârnați pe panouri și garduri. În plus, a fost și situația excepțională în care primii trei candidați din ... continuare »
S-au stabilit președinții secțiilor de votare la alegerile locale. VEZI cine sunt aceștia
Duminica, 13 Septembrie, 2020![](uploads/2020/09/s_presedintisectiidevotareok.jpg)
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a anunțt că, în data de 12 septembrie 2020, au avut loc, la sediile birourilor electorale de circumscripție județene și Biroului electoral de circumscripție a municipiului București, ședințele publice pentru desemnarea prin tragere la sorți computerizată a președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare și a locțiitorilor acestora pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. ... continuare »
COMENTARIUL SĂPTĂMÂNII Ce aşteaptă dărăbănenii de la noul primar?
Marti, 07 Iunie, 2016![](uploads/2016/06/s_comentariualegeri512.jpg)
Nu vorbim aici de București, unde votul arată mai „roșu” decât în cele mai sărace zone din Oltenia sau din Moldova, dar și de orașe mari, precum Iașiul, unde alegătorii au votat un candidat care și-a trecut în CV, pe perioada mandatului de interimar, falimentul regiei de transport public. Rezultatele de la nivelul județului Botoșani ar trebui să le dea de gândit atât liberalilor, dar şi socialiștilor deopotrivă. În primul rând, în multe cazuri, precum ... continuare »
"Reţeta" alegerilor locale
Duminica, 05 Iunie, 2016
![](uploads/2016/06/s_aleglocalepozasaptamanii800.jpg)
Reţetă afişată în una din secţiile de votare din Darabani. Ingrediente necesare pentru alegători, dar mai ales pentru aleşi. continuare »
![](uploads/2022/02/s_cliveti0512300.jpg)
Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”