Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

alcool

ATENŢIE la consumul de alcool la sărbători! Drogul care te „ridică” și te „coboară”

Miercuri, 31 Decembrie, 2014

Consumul excesiv de alcool etilic (etanol), în cadrul festiv al sărbătorilor, este o problemă frecventă care poate pune în pericol viaţa dacă se realizează un abuz.  Alcoolul etilic este un drog legal, ieftin și ușor accesibil, care deprimă sistemul nervos central și acționează ca un sedativ, iar consumul său este încurajat în cercurile de prieteni, deoarece transmite, în primă fază, o stare de bună dispoziție, fericire, socializare crescută. ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare