Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ajutoare de caldura

ANUNȚ Dărăbănenii au la dispoziție o lună de zile pentru a depune actele necesare obținerii ajutorului pentru încălzire

Marti, 13 Octombrie, 2020

Din data de 12.10.2020, cetăţenii oraşului Darabani pot depune cererile şi declaraţiile justificative privind componenţa familiei şi veniturile acesteia, însoţite de acte justificative solicitate, la Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul primăriei oraşului Darabani. Cei care pot depune aceste cereri sunt familii sau persoane singure, altele decât cele beneficiare de ajutor social, cu un venit net lunar de până la 750 lei pe membru ...  continuare »

Fara comentarii »

A inceput depunerea dosarelor in vederea obtinerii ajutorului de caldura VEZI conditiile si actele necesare

Luni, 28 Octombrie, 2013

Cei care pot depune aceste cereri sunt familiile sau persoanele singure, altele decât cele care beneficiază de ajutor social, cu un venit lunar de până la 615 lei pe membru de familie. Chiar dacă termenul limită de depunere a documentaţiei respective este luna martie 2014, ar fi bine ca dărăbănenii să depună aceste dosare până în data de 20 noiembrie 2013 pentru a beneficia de acest ajutor timp de  5 luni de zile (noiembrie-martie) din sezonul rece. ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare