Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

AJOFM Darabani

550 de locuri de muncă disponibile săptămâna aceasta în judeţ

Miercuri, 23 Septembrie, 2015

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a publicat la începutul acestei săptămâni lista locurilor de muncă vacante în judeţul Botoşani, 550 la număr. Din păcate, nici de această dată oraşul Darabani nu se regăseşte pe lista angajatorilor care cuprinde, în schimb, firme din Piriu Negru (comuna Mihăileni) sau Blândeşti. Cei interesaţi să consulte lista locurilor de muncă o pot face şi la punctul de lucru din Darabani ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI lista locurilor de muncă vacante la început de iunie

Miercuri, 03 Iunie, 2015

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a publicat 501 locuri disponibile pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii sunt interesaţi să angajeze săptămâna aceasta mai mulţi operatori confecţioneri, ospătari, casieri, infirmieri, agenţi de securitate, dar şi un inginer construcţii, unul automatist sau electonist. Locurile de muncă vacante din ţară pot fi consultate la sediul agenşiilor locale şi la sediul ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI LISTA locurilor de muncă vacante în această săptămână în judeţ

Miercuri, 03 Decembrie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a publicat lista celor 142 de locuri de muncă disponibile în judeţ începând cu data de 2 decembrie 2014. Toate locurile de muncă vacante în ţară pot fi consultate la sediul agenţiilor locale şi la sediul punctelor de lucru din teritoriu, precum cel din Darabani, situat pe strada 1 Decembrie nr. 101 (în interiorul Pieţei). Click AICI pentru detalii privind locurile de muncă disponibile în ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI locurile de munca vacante in aceasta saptamana

Miercuri, 10 Septembrie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a publicat lista locurilor de muncă pe care angajatorii din judeţul Botoşani le pun la dispoziţie începând cu data de 8 septembrie. De asemenea, în această lună se organizează cursuri de calificare pentru meseriile de bucătar şi lucrător în comerţ. Locurile de muncă vacante în ţară pot fi consultate la sediile agenţiilor locale şi la sediul punctelor de lucru din teritoriu, precum ce ...  continuare »

Fara comentarii »

VARA NU-I CA IARNA 266 de someri darabaneni in evidentele AJOFM „Sunt foarte putini”

Sambata, 30 August, 2014

Din punct de vedere statistic, oraşul Darabani „stă bine” în ce priveşte numărul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, faţă de Ştefăneşti, care, la o populaţie de două ori mai mică ca a Darabaniului, avea în 31 iulie 376 şomeri, în schimb, locuitorii celorlaLte oraşe precum Săveni, Flămânzi sau Bucecea îşi găsesc mai uşor de lucru, cel puţin vara, din moment ce figurează în evidenţele AJOFM cu 169, 122, respectiv 97 şomeri. ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare