Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

AJOFM Botosani

VEZI locurile de munca disponibile in judet si strainatate saptamana aceasta. Ungurii si francezii cauta viticultori, operatori prelucrarea carnii si tapiteri

Sambata, 21 Iunie, 2014

AJOFM Botoşani a publicat locurile de muncă puse la dispoziţie de angajatorii botoşăneni, începând din această săptămână, şi cele din reţeaua EURES oferite de firme din Franta şi Ungaria.   Meseriile cele mai căutate săptămâna aceasta în judeţ sunt cele de operator confecţioner, lucrător comercial, agent de securitate incintă şi cea de muncitor necalificat. Informaţii despre locurile de muncă vacante în ţară pot fi consultate la  ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI lista locurilor de munca vacante saptamana aceasta

Miercuri, 04 Iunie, 2014

Locurile de muncă vacante din ţară pot fi consultate la sediul agenţiilor locale precum şi la punctele de lucru din teritoriu, precum cel din Darabani. De asemenea, AJOFM Botoşani pune luna aceasta la dispoziţia celor interesaţi mai multe cursuri de calificare pentru meseriile de ospătari (chelneri), vânzători în unităţi de alimentaţie publică, operator confecţioner industrial şi dulgher-tâmplar-parchetar. Informaţii suplimentare se pot obţine de la centrul de ...  continuare »

Fara comentarii »

VREI SA LUCREZI LA McDONALD’S? Nemtii cauta bucatari, ospatari, receptioneri, manageri restaurante VEZI CONDITIILE

Miercuri, 28 Mai, 2014

Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi ajutor în industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesionala încheiată, experienţă în domeniu si cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană (nivel A2 - B1/B2). Pentru posturile de recepţioner şi manager restaurant/personal serviciu organizare banchet, angajatorii germani solicită persoane care au atât cunoştinţe foarte bune de limba germană, nivel C1 - C2, cât şi ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI lista locurilor de munca vacante la inceputul lunii lui Martisor

Luni, 03 Martie, 2014

Majoritatea locurilor de muncă sunt disponibile în municipiul reşedinţă de judeţ, dar cei în căutarea unui serviciu se pot angaja şi în municipiul vecin, Dorohoi, unde un şofer pe ambulanţă va avea un salariu foarte atractiv: 2100 lei plus tichete de masă. Informaţii suplimentare se pot obţine de la AJOFM Botoşani-tel. 0231536791 sau de la Punctul de lucru din Darabani (foto), situat pe str. 1 Decembrie nr. 101. VEZI AICI lista completă a locurilor de muncă ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI lista locurilor de munca declarate disponibile de AJOFM Botosani si programele de formare profesionala pentru care se organizeaza inscrieri

Marti, 18 Februarie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a dat publicităţii locurile de muncă vacante în data de 17.02.2014. Locurile de muncă disponibile în ţară pot fi consultate la sediile agenţiilor locale şi la punctele de lucru precum cel din Darabani, situat pe str. 1 Decembrie nr. 101. De asemenea, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot opta în această săptămână pentru mai multe cursuri de calificare în meseriile de osp ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI locurile de munca vacante din baza de date a AJOFM Botosani. Nici unul in Darabani

Sambata, 18 Ianuarie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a oferit mass-mediei oferta de locuri de muncă disponibilă la începutul acestei săptămâni, din 13 ianuarie 2014. Din păcate, şi de această dată, nu există nici un loc de muncă vacant în oraşul Darabani, în baza de date a AJOFM Botoşani. Este posibil ca primele locuri de muncă disponibile anul acesta pentru dărăbăneni în urbea de pe malul Prutului să apară în martie-aprilie, în ...  continuare »

Fara comentarii »

Nemtii cauta barmani, ospatari, bucatari si supraveghetori de noapte. VEZI lista locurilor de munca

Joi, 09 Ianuarie, 2014

EURES Romania dispune de 80 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier-gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecţie la Bucureşti în data de 6 martie 2014. Compania germana Europa Park oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: barman (10 de posturi), ospătar/personal servire clienţi (20 de posturi), bucătar (40 de posturi) şi supraveghetor de noapte (10 posturi). ...  continuare »

Fara comentarii »

750 de locuri de munca in Spania la cules de capsuni. Salariu de 39,48  euro brut pe zi

Luni, 02 Decembrie, 2013

Angajatorul  spaniol  oferă un număr de 750 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni. Durata contractelor de muncă este  de aproximativ 3 luni. Data estimată de angajare e 15.02.2014. Timpul  de  lucru  este  de  6,5  ore  pe  zi /39 de ore pe săptămână împărţite  în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Salariul  oferit este  de  39,48  ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina  1   2  3
Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare