Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

AJOFM Botosani

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, din nou la Mall

Marti, 15 Septembrie, 2015

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii din acest an, în data de 25 septembrie 2015, începand cu orele 09:00, în incinta Uvertura Mall (etaj 4). Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi din 25 septembrie este o manifestare ce se înscrie în tradiţia activităţilor implementate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi reprezintă un prilej ...  continuare »

Fara comentarii »

Peste 500 de locuri de muncă vacante săptămâna aceasta. VEZI în ce domenii

Miercuri, 02 Septembrie, 2015

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a publicat săptămâna aceasta lista locurilor de muncă disponibile în judeţ. Botoşănenii pot opta pentru posturi de directori, ingineri, profesori, dar şi barmani, bucătari sau muncitori necalificaţi în industria confecţiilor, în total 514 posturi. VEZI AICI lista completă a locurilor de muncă Locurile de muncă vacante în ţară pot fi consultate la sediile agen ...  continuare »

Fara comentarii »

Botoşănenii calificaţi în construcţii pot câştiga bani frumoşi în Israel. VEZI condiţiile

Miercuri, 19 August, 2015

Cetăţenii români pot obţine locuri de muncă în construcţii, în Israel. Angajarea se face în baza Protocolului privind recrutarea muncitorilor români pentru lucrări temporare în domeniul construcţiilor în Statul Israel, încheiat la 24 iunie 2014 între Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice din România şi Ministerul Afacerilor Interne din Israel. Protocolul este pus în aplicare de Agenţia Naţională pen ...  continuare »

Fara comentarii »

760 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European. VEZI domeniile

Sambata, 08 August, 2015

„Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele precum şi informaţii suplimentare cu privire la angajatori, domeniu de activitate , condiţii de ocupare a postulurilor, condiţii de muncă şi salarizare accesând portalul EURES naţional, www.eures.anofm.ro. Pentru informaţii suplimentare, solicitanţii de loc de muncă se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul ...  continuare »

Fara comentarii »

Locuri de muncă în construcţii disponibile în Israel. VEZI condiţiile necesare

Duminica, 14 Iunie, 2015

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani informează persoanelor interesate despre posibilitatea accesării unui loc de muncă în baza Protocolului privind recrutarea muncitorilor români pentru lucrări temporare în domeniul construcţiilor în Statul Israel, încheiat la 24 iunie 2014 între Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice din România şi Ministerul Afacerilor Interne din Israel.  ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI lista locurilor de muncă vacante la început de iunie

Miercuri, 03 Iunie, 2015

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a publicat 501 locuri disponibile pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii sunt interesaţi să angajeze săptămâna aceasta mai mulţi operatori confecţioneri, ospătari, casieri, infirmieri, agenţi de securitate, dar şi un inginer construcţii, unul automatist sau electonist. Locurile de muncă vacante din ţară pot fi consultate la sediul agenşiilor locale şi la sediul ...  continuare »

Fara comentarii »

Bursa generală a locurilor de muncă, organizată la Uvertura Mall Botoşani 

Vineri, 24 Aprilie, 2015

Bursa generală a locurilor de muncă din 24 aprilie este o manifestare ce se înscrie în tradiţia activitătilor implementate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi reprezintă un prilej de promovare a ofertei de locuri de muncă, o posibilitate concretă de a realiza o interacţiune directă cu persoanele aflate în cautarea unui loc de muncă şi selectarea persoanelor care corespund cerinţelor angajatorilor. AJOFM Botoşani vine în sprijinul ...  continuare »

Fara comentarii »

Locuri de muncă în domeniul construcţiilor oferite de statul Israel

Miercuri, 14 Ianuarie, 2015

Angajarea se face în baza Protocolului privind recrutarea muncitorilor români pentru lucrări temporare în domeniul construcţiilor în Statul Israel, încheiat la 24 iunie 2014 între Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice din România şi Ministerul Afacerilor Interne din Israel, aprobat prin HG nr.958/2014 si publicat in MO nr.807/2014. Protocolul este pus în aplicare de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă din ...  continuare »

Fara comentarii »

Nemţii caută 30 de asistenţi medicali generalişti VEZI condiţiile

Marti, 23 Decembrie, 2014

  VIJ Stuttgart pune la dispoziţie 30 de posturi vacante pentru asistenţi medicali generalişti prin intermediul programului de mobilitate profesională „Primul tău loc de muncă prin EURES (Your First EURES Job)” care se adresează tinerilor europeni cu vârsta cuprinsă între 18 - 30 ani interesaţi să-şi găsească un loc de muncă într-un alt stat membru U.E. şi angajatorilor, în specialintreprinderilor mici ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI LISTA locurilor de muncă vacante în această săptămână în judeţ

Miercuri, 03 Decembrie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a publicat lista celor 142 de locuri de muncă disponibile în judeţ începând cu data de 2 decembrie 2014. Toate locurile de muncă vacante în ţară pot fi consultate la sediul agenţiilor locale şi la sediul punctelor de lucru din teritoriu, precum cel din Darabani, situat pe strada 1 Decembrie nr. 101 (în interiorul Pieţei). Click AICI pentru detalii privind locurile de muncă disponibile în ...  continuare »

Fara comentarii »

Danezii cauta 100 de culegatori de mazare. VEZI conditiile

Sambata, 08 Noiembrie, 2014

Societatea din estul Insulei Funen informează pe cei interesaţi că vor avea de a face cu o muncă fizică grea, indiferent de climă, lucrătorii urmând să primească în jur de 0,6 euro pe kilogram de mazăre cules plus 12,5% bani de concediu. Cazarea viitorilor angajaţi se va face în rulote cu dormitoare şi în corturi aduse de lucrători; bucătărie, toalete, duşuri, maşini de spălat, TV şi internet sunt disponibile. Taxa de cazare pe lucrător/pe zi este între ...  continuare »

Fara comentarii »

Sprijin financiar pentru angajatorii care incheie un contract de stagiu cu absolventii de invatamant superior

Miercuri, 15 Octombrie, 2014

În conformitate cu Legea nr. 335/2013, angajatorii care încheie un contract de stagiu cu absolvenţii de învăţământ superior primesc lunar, la cerere, din bugetul asigurărilor pentru şomaj, pe perioada derulării contractului de stagiu pentru acel stagiar, o sumă egală cu de 1,5 ori valoarea indicatorului social de referinţă (unitatea exprimată în lei la nivelul căreia se raportează prestaţiile băneşti, cu excepţia indemnizaţiei de şomaj, suportate din ...  continuare »

Fara comentarii »

Se cauta sef serviciu cu leafa de aproape 5000 lei si secretar de primarie cu 2786 lei salariu

Marti, 14 Octombrie, 2014

  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a făcut publice locurile de muncă vacante pentru această săptămână, pentru unele dintre ele salarizarea fiind una extrem de generoasă. În topul lefurilor se află cea a viitorului şef serviciu din cadrul Casei Judeţene de Pensii Botoşani care va primi pentru 8 ore de muncă pe zi un salariu de 4918 lei. De asemenea, Primăria municipiului Dorohoi anagazează secret ...  continuare »

Fara comentarii »

Spania cauta 800 de capsunari, Germania si Marea Britanie au nevoie de asistenti medicali. VEZI lista locurilor de munca disponibile

Marti, 23 Septembrie, 2014

Cei interesaţi să lucreze la recoltarea căpşunilor ar urma să primească 39,48 euro brut pentru 6 ore şi jumătate de lucru pe zi. Ei vor avea o perioadă de probă de 15 zile. Nemţii caută şi ei asistenţi medicali generalişti pentru spitalele şi azilele din Germania, salarizarea fiind de 11,22 de euro pe oră. Britanicii acordă şi ei lefuri atractive pentru asistenţii medicali, cuprinse între 25000 şi 37000 lire sterline brut pe an, pentru 39 de ore de lucru pe ...  continuare »

Fara comentarii »

Bursa locurilor de munca pentru absolventi, organizata la Sala Polivalenta din Botosani

Joi, 11 Septembrie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani adresează o invitaţie tuturor agentilor economici la “Bursa locurilor de munca pentru absolventi” una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel judetean  şi naţional. Acest eveniment se înscrie în tradiţia activităţilor la nivel naţional şi se adresează atât angajatorilor cu interes în recrutarea de personal, căt şi absolvenţilor diferitelor forme de învatamănt, ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI locurile de munca vacante in aceasta saptamana

Miercuri, 10 Septembrie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a publicat lista locurilor de muncă pe care angajatorii din judeţul Botoşani le pun la dispoziţie începând cu data de 8 septembrie. De asemenea, în această lună se organizează cursuri de calificare pentru meseriile de bucătar şi lucrător în comerţ. Locurile de muncă vacante în ţară pot fi consultate la sediile agenţiilor locale şi la sediul punctelor de lucru din teritoriu, precum ce ...  continuare »

Fara comentarii »

VARA NU-I CA IARNA 266 de someri darabaneni in evidentele AJOFM „Sunt foarte putini”

Sambata, 30 August, 2014

Din punct de vedere statistic, oraşul Darabani „stă bine” în ce priveşte numărul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, faţă de Ştefăneşti, care, la o populaţie de două ori mai mică ca a Darabaniului, avea în 31 iulie 376 şomeri, în schimb, locuitorii celorlaLte oraşe precum Săveni, Flămânzi sau Bucecea îşi găsesc mai uşor de lucru, cel puţin vara, din moment ce figurează în evidenţele AJOFM cu 169, 122, respectiv 97 şomeri. ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI ultimele locuri de munca disponibile in Europa. Un bucatar poate castiga mai mult dacat un medic

Marti, 29 Iulie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a făcut publică lista ultimelor locuri de muncă puse la dispoziţie prin reţeaua EURES. Astfel, francezii doresc să angajeze viticultori, belgienii au nevoie de măcelari, iar nemţii de asistenţi medicali, bucătari, ospătari, recepţioneri, dar şi de specialişti IT. Dacă un medic oftalmolog sau un psihiatru ar putea primi în Irlanda 4000 de euro pe lună, un bucătar de preparate asiatice ...  continuare »

Fara comentarii »

138 de locuri de munca vacante in judetul Botosani. VEZI lista lor

Sambata, 26 Iulie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Botoşani a publicat la începutul săptămânii în curs lista locurilor de muncă puse la dispoziţie de angajorii din judeţ. Se caută asistenţi medicali, secretari, agenţi de vânzări, secretari, infirmieri, confecţioneri, chiar şi un director producţie. Locurile de muncă disponibile în ţară pot fi consultate la sediul agenţiilor locale şi la punctele de lucru din teritoriu, precum cel din Dar ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina  1  2  3 
Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare