Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

adolescenta disparuta

Adolescentă din Darabani dată dispărută a treia oară anul acesta

Marti, 14 Iunie, 2016

Este vorba despre DRAGOTĂ ANDREEA GABRIELA născută la data de 10.02.2003, în mun. Dorohoi, şi domiciliată în oraşul Darabani, str. 1 Decembrie, nr. 54. Tatăl său a mai anuţat dispariţia sa de două ori anul acesta: în lunile martie şi aprilie. Ieri, 13.06.2016, poliţiştii au fost sesizați din nou de către D. D. de 49 de ani, din oraşul Darabani , cu privire la faptul că, în ziua de 09.06.2016, fiica sa, Dragotă Andreea-Gabriela, în vâ ...  continuare »

Fara comentarii »

Minoră din Darabani dată din nou dispărută. Daca aţi văzut-o anunţaţi Poliţia sau sunaţi la 112

Vineri, 01 Aprilie, 2016

Este vorba despre DRAGOTĂ ANDREEA GABRIELA, născută la: 10.02.2003, în mun. Dorohoi şi domiciliată în Darabani, str. 1 Decembrie, nr. 54. Eleva a plecat acum trei zile pentru a merge la Şcoala Gimnazială "Leon Dănăilă" şi nu s-a mai întors acasă. Adolescenta a mai fost dată dispărută şi la începutul acestei luni. La data de 31.03.2016, poliţiştii au fost sesizaţi de D.D. cu privire la faptul că, în ziua de 29.03.2016, fiica sam Dragotă An ...  continuare »

Fara comentarii »

Adolescenta disparuta de acasa din luna iulie. Cine a vazut-o este rugat sa anunte Politia sau sa sune la 112!

Marti, 25 Noiembrie, 2014

Este vorba despre LILIANA GRIGORE, născută la 26.03.1997, în mun. Feteşti, jud. Ialomiţa şi domiciliată în comuna Coţuşca, judeţul Botoşani. Tânăra a plecat de la domiciliu în cursul lunii iulie 2014 şi nu a mai revenit până în prezent. Semnalmente la data dispariției: înălţime – aprox.1,65 m; greutate – aprox. 60 kg; ochi căprui, părul lung peste umeri.  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare