Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

adenomul de prostata

SANATATE Adenomul de prostata, un disconfort neglijat

Miercuri, 24 Aprilie, 2013

Ce este adenomul sau hiperplazia benignă de prostată și care sunt cauzele posibile? Adenomul de prostată reprezintă, de fapt, o tumoră benignă a prostatei, adică e formată din multiplicarea celulelor, dar, spre deosebire de cancer, creșterea este lentă, nu invadează și nu metastazează. Așadar, nu amenință viața pacientului. Cauzele bănuite sunt modificările hormonale specifice înaintării în vârstă, adică scăderea hormonilor sexuali masculini și ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare