Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ACL

COMENTARIUL SAPTAMANII Punct si de la capat dupa naufragiul barcii rosii

Duminica, 23 Noiembrie, 2014

A trecut deja o săptămână de la alegerile prezidențiale și parcă lucrurile au intrat cumva în firescul lor. Tonul acuzelor și mizeriile de la TV s-au mai domolit, acum cuvântul la modă este concilierea. Nimeni nu mai bate străzile satului pentru a explica bătrânilor că ei își vor pierde pensiile și noi toți Transilvania. Cel puțin în aceste zile, politicienii au vorbit mai mult în șoaptă. Cei din ACL, adică noul PNL, nu vorbesc foarte mult deoarece știu ...  continuare »

Fara comentarii »

Prezenta mai numeroasa a darabanenilor la urne GALERIE FOTO

Duminica, 16 Noiembrie, 2014

Cei mai harnici s-au dovedit alegătorii secţiei 113 din cadrul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, 452 dintre aceştia votând până la orele 13:07, 9 dintre ei pe listele speciale. La 12:30, În Lişmăniţa, numărul celor care au votat coincidea cu numărul secţiei de votare, adică 119. După orele prânzului, locuitorii cartierului Teioasa au început să vină în valuri la Secţia de votare 118. La orele 13:00, votaseră 262 de persoane, cu 40 mai mult decât la ...  continuare »

Fara comentarii »

REACTII ACL dupa ce orasului Darabani i-a fost alocata cea mai mare suma de bani „Cateodata se mai intoarce si Dumnezeu cu fata la noi”

Miercuri, 22 Octombrie, 2014

Bătălia electorală se ascute şi în urbea de pe malul Prutului, odată cu apropierea alegerilor prezidenţiale. Consilierul judeţean Dinu Hrimiuc a declarat că principalul merit în alocarea sumelor importante de bani oraşului Darabani în cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Judeţean îi aparţine lui şi colegului din Alianţa Creştin Liberală, Lucian Aroşoaie. De asemenea, consilierul judeţean democrat-liberal, dar şi deputatul liberal Costel Şoptică l-au ...  continuare »

Fara comentarii »

Iohannis la Botosani: „Am intrat pe drumul drept spre presedintia Romaniei…Sunt mai putin politicianul vorbelor goale”

Marti, 23 Septembrie, 2014

„Flancat” în permanenţă de cei doi copreşedinţi ai Alianţei Creştin Liberale, Florin Ţurcanu şi Cătălin Flutur, Iohannis a susţinut o conferinţă de presă la Hotelul Rapsodia din Botoşani, apoi s-a întâlnit la Casa Sindicatelor cu aproximativ 2000 de liberali şi democrat-liberali, printre care s-a aflat şi preşedintele PNL Darabani, Liviu Hrimiuc sau deputatul Colegiului Darabani, Costel Şoptică. Klaus Iohannis le-a mulţumit botoşănenilor care au ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare