Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ţigări de contrabandă

Darabanean trimis in judecata pentru contrabanda cu tigari, mituirea unor politisti plus alte infractiuni

Vineri, 31 Octombrie, 2014

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului Robert G., de 24 de ani, domiciliat în Darabani, pentru săvârşirea infracţiunilor de „dare de mită; colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia; ...  continuare »

Fara comentarii »

Perchezitii domiciliare in Mileanca si Darabani pentru contrabanda cu tigari si alcool

Vineri, 05 Septembrie, 2014

  Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrulIPJ Botoşani au identificat, în urma efectuării a 4 percheziţii domiciliare, cantitatea de 871 pachete de ţigarete de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina şi 38 litri de alcool a cărui provenienţă nu a putut fi stabilită (PET-urile neavând aplicate etichete sau banderole fiscale). De asemenea, au fost găsite şi indisponibilizate sume de bani în monedă române ...  continuare »

Fara comentarii »

SA RADEM CU CONTRABANDISTII Petrisor, si fara permis, prins in masina cu tigarile pe care tocmai urma sa le predea polististilor

Joi, 28 August, 2014

În seara de 26 august a.c., pentru valorificarea unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți-Prut, au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse accizabile cu autospeciala ce functionează pe principiul termoviziunii, a observat pe direcţia localităţii de frontieră Slobozia, un autoturism marca Volkswagen Golf ce se deplasa de la malul râului Prut către ...  continuare »

Fara comentarii »

Tanar darabanean arestat dupa ce a fost depistat in trafic intre Darabani si Lismanita cu tigari de contrabanda

Duminica, 03 August, 2014

La data de 02.08.2014, în jurul orelor 04:30, poliţiştii au oprit în trafic, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus pe relaţia Darabani - Lișmănița, de un tânăr de 26 ani, din oraşul Darabani. Efectuând controlul autoturismului, poliţiştii au identificat în portbagajul acestuia compartimente special amenajate, în care se afla cantitatea de 1.398 pachete țigarete, de provenienţă străină, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente ...  continuare »

Fara comentarii »

TIGARI, TIGARI, TIGARI... Alt erou, acelasi film

Miercuri, 25 Iunie, 2014

Zona oraşului Darabani pare un izvor nesecat pentru piaţa neagră de ţigări a judeţului. De această dată un bărbat din Bucecea a fost identificat în trafic de poliţişti, pe raza comunei Hudeşti,în timp ce transporta cu maşina 190 de pachete de ţigări. Persoana respectivă şi-a „îmbogăţit” CV-ul cu un dosar penal. La data de 24.06.2014, în jurul orelor 13:45, a fost depistat în trafic, pe DN 29 A, în localitatea Hudești, un autoturism condus ...  continuare »

Fara comentarii »

Focuri de arma la frontiera cu Republica Moldova pentru retinerea unor contrabandisti

Miercuri, 11 Iunie, 2014

În data de 11 iunie 2014, pentru valorificarea unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut, au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse accizabile. Astfel, în jurul orelor 03:30, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul sectorului a observat pe direcţia localităţii de frontieră Rediu, în apropierea malului românesc al râului Prut către ...  continuare »

Fara comentarii »

Focuri de arma trase de politistii darabaneni pentru retinerea unor contrabandisti care au trecut peste Prut aproximativ 5000 de pachete tigari FOTO & VIDEO

Vineri, 06 Iunie, 2014

În data de 05 iunie 2014, pentru valorificarea unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani, au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse accizabile. Astfel, în jurul orelor 20:30, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul sectorului a observat pe direcţia localităţii de frontieră Baranca, la aproximativ 300 de metri de la râul Prut către interiorul ...  continuare »

Fara comentarii »

Tanar din Paltinis depistat in Dorohoi cu 1000 de pachete de tigari de contrabanda in masina

Luni, 02 Iunie, 2014

  La data de 01.06.2014, în jurul orelor 13:00, a fost depistat în trafic, pe strada Sfântul Ioan Românul din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de un tânăr de 21 ani, din comuna Păltiniş. Efectuând controlul vehiculului, poliţiştii au depistat cantitatea de 1.000 pachete de ţigarete de proveniență Republica Ucraina, pentru care conducătorul autoturismului nu a putut prezenta documente legale de proveniență. „În cauză se efectuează cerc ...  continuare »

Fara comentarii »

Masina cu tigari de contrabanda plecata de la Hudesti si oprita la Dorohoi. Doua persoane retinute

Duminica, 01 Iunie, 2014

Efectuând controlul autoturismului, poliţiştii au depistat cantitatea de 100.000 țigarete (5.000 pachete) de proveniență Republica Ucraina, pentru care cele două persoane nu au putut prezenta documente legale de proveniență. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă calificată prin colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor ce ...  continuare »

Fara comentarii »

5 contrabandisti retinuti cu foc de arma dupa ce au trecut cu barca peste Prut 8000 de pachete de tigari FOTO

Joi, 08 Mai, 2014

În data de 8 mai 2014, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi-Prut împreună cu autorităţile Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova au declanşat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu tutun. În cadrul acestei acţiuni, în jurul orei 01:15, lucrătorii noştri au observat pe direcţia localităţii de frontieră Miorcani, cinci persoane care se deplasau de la malul râului Prut către interior, având asupra lor cinci ...  continuare »

Fara comentarii »

THRILLER IN BARANCA Focuri de arma, un jeep burdusit cu tigari s-a rasturnat dupa ce a lovit masina politistilor

Luni, 28 Aprilie, 2014

n această dimineaţă, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Dorohoi au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile. Astfel, în jurul orelor 13:00, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul sectorului a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, în localitatea de frontieră Baranca, un autoturism marca Mitsubishi Pajero, despre care poliţiştii de frontieră deţineau informatii ca transporta ţigări de contrabandă ...  continuare »

Fara comentarii »

Urmarire de 20 de km, ca-n filme, pentru a opri un Mercedes Vito burdusit cu tigari de contrabanda FOTO & VIDEO

Joi, 03 Aprilie, 2014

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut, împreună cu cei de la S.T.P.F Botoşani, au depistat şi reţinut un cetăţean român care transporta 33.740 pachete ţigări de contrabandă cu un autovehicul Mercedes Vito ce figurează radiat din circulaţie în Olanda. Ţigaretele, în valoare de 303.970 lei, şi autovehiculul au fost reţinute în vederea confiscării, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii ...  continuare »

Fara comentarii »

Volkswagen burdusit cu tigari de contrabanda plecat din Paltinis si oprit la Dorohoi FOTO

Miercuri, 06 Noiembrie, 2013

În data de 05 noiembrie a.c., orele 14:00, poliţiştii de frontieră din cadrul B.C.M.I.I.T./ S.T.P.F. Botoşani au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu ţigări, în baza unei informaţii deţinute, pe raza municipiului Dorohoi. Pe timpul acţiunii a fost identificat autoturismul marca Volkswagen Golf în incinta unei staţii de alimentare cu carburanţi, care era condus de cetăţeanul român Cosmin S., în vârstă de 24 de ani. La ...  continuare »

Fara comentarii »

Tigari de 33.525 lei confiscate, trei moldoveni retinuti intre Radauti-Prut si Horodistea FOTO & VIDEO

Vineri, 18 Octombrie, 2013

În data de 17 octombrie 2013, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi-Prut împreună cu autorităţile Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova au declanşat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu tutun. În cadrul acestei acţiuni, în jurul orelor 21:35 în apropierea drumului naţional ce face legătura între Rădăuţi-Prut şi Horodiştea lucrătorii noştri au descoperit şi reţinut trei persoane care transportau trei ...  continuare »

Fara comentarii »

Tigari de contrabanda de peste jumatate de miliard trecute cu barca peste Prut FOTO & VIDEO

Vineri, 20 Septembrie, 2013

În data de 19 septembrie 2013, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi-Prut împreună cu autorităţile Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova au declanşat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu tutun. În cadrul acestei acţiuni, lucrătorii noştri au descoperit, pe malul românesc al râului Prut, trei colete ce conţineau cantitatea de 112.500 ţigarete marca Plugarul, cu timbru de acciză R. Moldova. În acelaşi timp, ...  continuare »

Fara comentarii »

Balast si tigari de contrabanda transportate cu caruta la frontiera cu Moldova

Miercuri, 11 Septembrie, 2013

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut, pentru valorificarea unor informaţii deţinute, au desfăşurat împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei de Frontieră a Republicii Moldova o acţiune specifică pe timpul căreia s-a reuşit reţinerea unui cetăţean român care transporta cu ajutorul unui atelaj hipo 48.000 ţigarete cu timbru de acciză R. Moldova. Ţigaretele în valoare de 21.672 lei au fost reţinute în vederea ...  continuare »

Fara comentarii »

„Tacam penal” complet: Masina furata, acte contrafacute plus contrabanda cu tigari FOTO & VIDEO

Marti, 10 Septembrie, 2013

În jurul orelor 10:30, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul STPF Botoşani a oprit în localitatea de frontieră Ungureni, jud. Botoşani, un autoturism înmatriculat în Italia, condus de cetăţeanul român Marius B., de 28 de ani, cu domiciliul în localitatea Rădăuţi Prut. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite în portbagajul acestuia patru cutii de carton care conţineau ţigări. În consecinţă, autoturismul şi ...  continuare »

Fara comentarii »

Captura uriasa de tigari la frontiera cu R. Moldova. „Gaura” de peste 5 miliarde in bugetul contrabandistilor

Marti, 03 Septembrie, 2013

În data de 02 septembrie 2013, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Rădăuţi Prut, împreună cu autorităţile Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova, au declanşat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu tutun. În cadrul acestei acţiuni, lucrătorii noştri au descoperit, pe malul românesc al râului Prut, zece colete ce conţineau cantitatea de 250.000 ţigarete marca Plugarul, cu timbru de acciză R. Moldova. În acelaşi ...  continuare »

Fara comentarii »

Contrabandisti retinuti dupa ce au incercat sa treaca peste Prut tigari de peste 800 milioane FOTO

Luni, 02 Septembrie, 2013

În data de 30 august 2013, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut, împreună cu autorităţile Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova, au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu tutun. Astfel, în jurul orelor 23:30, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi-Prut au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, la malul râului Prut, patru persoane care se deplasau ...  continuare »

Fara comentarii »

Audi A4 „tunat” cu tigari de contrabanda, abandonat la frontiera

Vineri, 16 August, 2013

În data de 12 august a.c., în jurul orelor 21:30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Rădăuţi-Prut acţionând în baza unor informaţii aflate în lucru, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei. Pe timpul acestei actiuni a fost observat un autoturism marca Audi A4  înmatriculat în Italia, care se deplasa dinspre frontiera de stat către localitatea Miorcani. La semnalele regulamentare de oprire efectuate de poliţiştii de ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Darabaneni.ro a revenit după un an la Viișoara, într-o iarnă adevărată ca în nordul Moldovei, pentru a-i ura ”La mulți ani!” veteranului Ghiță Cojocariu, eroul ultimului nostru reportaj, care a devenit în 12 februarie cetățean de onoare al comunei sale natale.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare