Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Şerban Mihăilescu

Frig, fete dezbracate si atmosfera incendiara la spectacolul USL GALERIE FOTO & VIDEO

Joi, 06 Decembrie, 2012

Gerul de afară nu i-a oprit pe dărăbăneni să iasă din casă la spectacolul USL de joi, 6 decembrie. Petrecerea a fost deschisă de celebra interpretă de folclor, Margareta Clipa. Efortul artistei de a-i încălzi pe ce cei prezenți prin cântec și joc a avut succes doar pe jumătate. Următorii invitați au venit de peste Prut, şi anume frații Ștefăneţ care împreună cu Ion Paladi au reșit să-i determine pe câţiva dărăbăneni să se prindă în horă. Dacă ...  continuare »

15 Comentarii »

Dan „Modo” Dobrincu si Alin Andrus, remarcatii lui Serban Mihailescu FOTO & VIDEO

Luni, 03 Decembrie, 2012

Cu câteva minute înainte de fluierul de start al finalei Cupei USL, au sosit la Sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Leon Dănăilă” din Darabani, aspiranţii social-liberali la Parlamentul României, Şerban Mihăilescu şi Costel Şoptică. Senatorul progresist a luat loc la masa oficialilor competiţiei, iar în repriza a doua a preferat să vizioneze meciul împreună cu spectatorii Cupei USL. În cadrul festivităţii de premiere, candidatul la Senat pe Colegiul ...  continuare »

Fara comentarii »

Guvernul a desfiintat Spitalul Orasenesc si l-a transformat in sectie exterioara a Botosaniului

Marti, 27 Noiembrie, 2012

În ședința de marți, 27 noiembrie, Executivul a adoptat și cea de a doua Hotărâre de Guvern prin care Spitalul Orășenesc Darabani se desființează și se reorganizează ca secție fără personalitate juridică în cadrul Spitalului Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani. Astfel, a fost făcut ultimul mare pas pentru ca zona oraşului Darabani să aibă, din nou, o unitate spitalicească de stat. Hotărârea de Guvern cu numărul 1124 urmează să fie ...  continuare »

2 Comentarii »

Candidatul USL la Senat pe Colegiul Darabani-Saveni a ajutat un bolnav sa-si recapete vederea

Luni, 26 Noiembrie, 2012

Un bărbat din Santa Mare, în vârstă de 51 de ani, şi-a recăpătat vederea după ce mai bine de doi ani, a trăit în întuneric. Suferind de cataractă avansată la ambii ochi şi fără nici o sursă de venit, Gelu Curcă nu mai spera să vadă lumina zilei. Cazul său l-a impresionat pe senatorul Şerban Mihăilescu, care a facut tot ce a fost necesar pentru ca bărbatul să poată vedea, din nou, şi să ducă o viaţă normală, se arată într-un comunicat de presă al ...  continuare »

5 Comentarii »

EXCLUSIV Executivul a aprobat prima Hotărâre de Guvern privind redeschiderea Spitalului din Darabani

Marti, 20 Noiembrie, 2012

Hotărârea de Guvern (HG) urmează să fie publicată în Monitorul Oficial, iar apoi autorităţile locale trebuie să întocmească în cel mai scurt timp protocolul de predare-primire între Consiliul Local Darabani şi Consiliul Judeţean Botoşani, pentru ca Executivul să poată aproba în următoarea şedinţă din 27 noiembrie înfiinţarea secţiei dărăbănene a Spitalului Judeţean Botoşani. Senatorul Şerban Mihăilescu şi deputatul Andrei Dolineaschi sunt ...  continuare »

24 Comentarii »

Spitalul din Darabani va fi, in final, sectie exterioara a Spitalului Judetean Botosani

Joi, 08 Noiembrie, 2012

Proiectul de HG înaintat Executivului pentru ultima şedinţă a Guvernului din data de 6 noiembrie, privind transformarea Spitalului Orăşenesc Darabani în secţie exterioară a Spitalului Municipal Dorohoi, s-a oprit la Ministerul Justiţiei, care a stabilit că unitatea sanitară din Darabani trebuie alipită Spitalului „Mavromati” din Botoşani, şi subordonată Consiliului Judeţean, care este ordonatorul de credite. În urma demersurilor făcute, candidaţii USL la ...  continuare »

4 Comentarii »

USL-istii fac naveta Bucuresti-Botosani-Darabani in preajma campaniei electorale

Miercuri, 31 Octombrie, 2012

Costel Şoptică şi Şerban Mihăilescu, candidaţii Uniunii Social Liberale pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 4 Darabani, respectiv Colegiul Senat Săveni-Darabani au devenit o prezenţă constantă în ultimul timp în Darabani. „Dacă vor voturile noastre trebuie să cunoască nevoile oamenilor din zona oraşului Darabani” a spus primarul Corneliu Aroşoaie în cadrul ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local. „Vom lansa invitaţia la vot în cadrul unui ...  continuare »

2 Comentarii »

Pagina  1  2
Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare