Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Şerban Mihăilescu

ROA cap de afiş în prima zi de concerte la Zilele Nordului GALERIE FOTO

Vineri, 07 August, 2015

Otilia Bălinișteanu, redactor la ziarul Lumina, a deschis seria acestor manifestări cu un atelier de scriere creativă. La Conacul Balș, profesorul Gică Manole a fost amfitrionul unei multiple lansări de carte, prezentându-și ultimele lucrări publicate. La prânz, cei interesați s-au deplasat într-un nou tur al Nordului, al cărui destinație principală a fost Casa Memorială Sfântul Ioan Iacob Hozevitul, din satul Crăiniceni-Horodiștea. Seria de evenimente ...  continuare »

Fara comentarii »

SE STRÂNGE LAŢUL Şerban Mihăilescu dat pe mâna DNA-ului de către colegii din Senat şi declarat incompatibil de ANI

Miercuri, 19 Noiembrie, 2014

Ieri, Comisia juridică din Senat a dat aviz favorabil începerii urmăririi penale solicitată de DNA în dosarul Microsoft privind licenţele IT, derulate în perioada 2001-2013. Şerban Mihăilescu este acuzat de instigare la abuz în serviciu, trafic de influenţă şi spălare de bani. Ecaterina Andronescu a primit 72 de voturi „pentru”, 62 „împotrivă”, în timp ce colegii săi din Senat au fost mai „darnici” cu Mihăilescu, căruia i-au acordat 77 de voturi ...  continuare »

Fara comentarii »

Serban Mihailescu, criza de sinceritate: „Ce s-a facut, ca sa avem ce regasi?...Sunt dezamagit de starea acestei parti de tara si modul in care ne ocupam de ea”

Vineri, 15 August, 2014

Aici este o greşeală. Este un punct de vedere pe care-l combat total. Marginalizarea ţi-o faci singur. Dacă eu am avut 20 de ani un director la drumuri care nu a propus niciodată creşterea gradului de clasificare al drumurilor, element esenţial în acordarea fondurilor, cu cel  mai mic coeficient în drumuri naţionale şi europene din România, eu întotdeauna voi primi cei mai puţini bani din ţară, şi an de an decalajul se adânceşte. Mă refer şi la ...  continuare »

Fara comentarii »

Prefect, deputat, senatori si primari la inaugurarea muzeului din Darabani GALERIE FOTO

Sambata, 09 August, 2014

După un secol de la primele demersuri pentru înfiinţarea unui muzeu la Darabani, a fost nevoie de un nou impuls din partea tinerei Asociaţii Nord pentru ca acest lucru să devină realitate. Cu această ocazie au fost prezenţi la Darabani prefectul Costică Macaleţi, deputatul Costel Şoptică, senatorii Şerban Mihăilescu şi Doina Federovici, dar şi primarii social-democraţi Viorel Atomei, Costel Nazare şi Lucian Trufin, care au fost alături de edilul şef al ...  continuare »

Fara comentarii »

Senator pe Colegiul Saveni-Darabani, audiat la DNA

Joi, 24 Iulie, 2014

„Obiectul sesizării l-a constituit închirierea şi extinderea de licenţe educaţionale de către, Ministerul pentru Societatea Informaţională şi Ministerul Educaţiei Naţionale care contrar dispoziţiilor acordului cadru nr. 32/12.08.2009 au încheiat, contrar HG nr. 460/2009, contracte de furnizare produse, existând indicii că s-au efectuat plăţi privind o sumă de aproximativ 9 milioane euro, destinate unităţilor de învăţământ”, a precizat DNA. ...  continuare »

Fara comentarii »

Dan Sova la Darabani: „Traiesc senzatia ca toata lumea, cand se uita la mine, vede un covor asfaltic”

Joi, 22 Mai, 2014

„Sunt trei priorităţi: Dorohoi-Darabani, Botoşani-Tg. Frumos şi centura Dorohoiului şi mi-a explicat Dolineaschi că, cea mai ieftină şi cea mai repede de făcut e de la Dorohoi la Darabani...Trăiesc senzaţia că toată lumea, când se uită la mine, vede un covor asfaltic” le-a transmis Şova celor prezenţi miercuri seară în incinta Casei de Cultură „Theodor Balş” din localitate. Ministrul care a spus că a intenţionat la un moment dat să candideze la ...  continuare »

Fara comentarii »

Pleiada de politicieni cu ministrul Sova in frunte, prezenti la Darabani GALERIE FOTO

Joi, 22 Mai, 2014

Parlamentarii au fost întâmpinaţi de edilul şef al urbei, primarul Corneliu Aroşoaie. Prefectul Costică Macaleţi a fost prezent şi el la Darabani înaintea reprezentanţilor alianţei politice PSD-UNPR-PC. După ce au dat mâna cu mai mulţi dărăbăneni prezenţi în faţa Casei de Cultură „Theodor Balş”, politicienii au intrat în sală, la prezidiu luând loc Dan Şova, Şerban Mihăilescu, Doina Federovici, Andrei Dolineaschi, primarul Aroşoaie, dar şi ...  continuare »

Fara comentarii »

Arosoaie i-a solicitat lui Ponta linie de garda si inca 10 paturi pentru spitalul din Darabani GALERIE FOTO

Vineri, 16 Mai, 2014

Aroşoaie a sosit la Primăria Botoşani la 12:15 împreună cu senatorul Şerban Mihăilescu. Primarul oraşului Darabani a luat cuvântul în faţa mai marilor PSD, după omologul său din Dorohoi, Dorin Alexandrescu. Edilul şef al urbei şi-a început alocuţiunea prin a-i adresa mulţumiri premierului pentru că s-a redeschis unitatea spitalicească din Darabani. Nici nu a apucat Aroşoaie să termine prima propoziţie, că Victor Ponta l-a întrebat: „Ce face spitalul?” ...  continuare »

Fara comentarii »

Soptica: „O sa reusim in Parlament ceea ce nu am reusit cu ministeriadele...In rest, declaratii politice si povesti se gasesc foarte multi sa faca

Luni, 17 Februarie, 2014

Disensiunile din cadrul alianţei de guvernare se răsfrâng, din păcate, şi în demersurile parlamentarilor botoşăneni care au declarat că îşi unesc forţele pentru salvarea Parchetului şi Judecătoriei din Darabani. Dacă Doina Federovici şi Şerban Mihăilescu au spus că întâlnirea cu ministrul Justiţiei a fost una constructivă, liberalul Costel Şoptică a fost dezamăgit de atitudinea lui Robert Cazanciuc. Deputatul Colegiului Darabani a afirmat că iniţiativa ...  continuare »

Fara comentarii »

Senatorii Doina Federovici si Serban Mihailescu l-au invitat pe ministrul Justitiei la Darabani: „Exista solutii pentru ca Judecatoria si Parchetul sa nu fie desfiintate

Luni, 17 Februarie, 2014

Anunțul făcut de Ministrul Justiției, prin care acesta făcea cunoscut faptul că Judecătoria și Parchetul Darabani sunt pe o lista neagră a instanțelor ce urmează să fie desființate a dat start şirului declaraţiilor parlamentarilor botoşăneni, care au anunţat că deţin soluţia pentru păstrarea celor două instituții din Darabani. Astăzi, 17 februarie 2014, senatorii Doina Federovici și Șerban Mihăilescu au emis un comunicat de presă prin care își ...  continuare »

Fara comentarii »

Parchetul si Judecatoria Darabani, propuse din nou pentru desfiintare. „Este peste ratiunea noastra ce se intampla

Miercuri, 05 Februarie, 2014

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a avizat un proiect de lege privind desfiinţarea a 30 de instanţe şi parchete cu volum mai mic de activitate, acestea având de soluţionat un număr mai mic de 5.000 de dosare într-un an, în condiţiile în care la majoritatea instanţelor şi parchetelor se înregistrează o continuă creştere a volumul de muncă, a anunţat Mediafax. Printre acestea se regăsesc şi instituţiile legii din Darabani, care s-au aflat pe lista neagră ...  continuare »

Fara comentarii »

EXISTA VIATA SI DUPA VISCOL in Darabani GALERIE FOTO DE VIS

Miercuri, 05 Februarie, 2014

Din 3 februarie 2014, dărăbănenii pot merge din nou la Dorohoi, de astăzi, 4.02.2014, ei au putut pleca spre Rădăuţi-Prut. Tot în acelaşi timp sau chiar mai greu decât o făceau bunicii noştri cu sania trasă de cai cu o jumătate de secol în urmă. A fost nevoie de un elicopter pentru ca tânăra mămică din Darabani şi bebeluşul ei să parcurgă în siguranţă aproximativ 60 km până la Botoşani. Este dureros că vedem acelaşi film în fiecare iarnă, cu ...  continuare »

Fara comentarii »

INTERVIU Serban Mihailescu: „Nu te poti opri ca ai facut 16 km de asfalt”

Sambata, 16 Noiembrie, 2013

 După ce a fost prezent vineri, 15.11.2013, la masa discuţiilor organizată de Instituţia Prefectului, alături de alţi parlamentari precum liberalul Costel Şoptică, dar şi de reprezentanţi ai patronatelor plus mai mulţi lideri sindicali, senatorul UNPR a plecat spre Darabani, dar s-a oprit la Dorohoi, parlamentarul menţionând că nu a mai ajuns în urbea de pe malul Prutului, deoarece primarul Corneliu Aroşoaie nu era în localitate. Mihăilescu a confirmat că ...  continuare »

Fara comentarii »

Arosoaie catre Soptica: „N-are nimic ca ati intarziat, spitalul este deschis tot timpul” VIDEO

Duminica, 17 Martie, 2013

Şoptică a precizat că a „dansat braţ la braţ” cu senatorul Mihăilescu pentru a finaliza demersurile de redeschidere a unităţii spitaliceşti din Darabani. Deputatul liberal a mulţumit managerului Spitalului Judeţean, Gheorghe Damian, pentru susţinere precizându-i şefului spitalului, mai în glumă, mai în serios, să aibă grijă în mod special de secţia dărăbăneană din subordinea sa. „Felicitări pentru deschiderea secţiei exterioare, dar în mod ...  continuare »

Fara comentarii »

Drumul National din Darabani, ca dupa bombardament! GALERIE FOTO Discutii, demersuri si promisiuni dupa vizita sefului CNADNR

Vineri, 15 Martie, 2013

După ce a parcurs drumul Târgu Frumos-Botoşani, şeful CNADNR a spus că se aştepta la o arteră mai proastă decât este în realitate. „Din ce auzisem înainte credeam că e mai rău, dar sunt lucruri care se pot ţine sub control, să reparăm drumurile astea, dar prima oară trebuie să văd tot judeţul şi după aceea să-mi formez o părere, ce vom face anul ăsta”, a afirmat Mircea Pop, conform Botosaneanul. Directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi ...  continuare »

Fara comentarii »

Parlamentari, in Hora Micii Uniri cu darabanenii. Soptica: „Pentru a primi, trebuie sa si dam ceva”

Sambata, 26 Ianuarie, 2013

La manifestările prilejuite de Ziua Unirii Principatelor au fost prezenţi la Darabani şi parlamentarii social-liberali Costel Şoptică şi Şerban Mihăilescu. Şoptică i-a felicitat pe organizatorii şi participanţii spectacolului de la Casa de Cultură „Theodor Balş”. De asemenea, parlamentarul liberal a precizat că nu se dezice de  Hotărârea Consiliului Local de a majora unele taxe şi impozite locale, anunţând că acest lucru se va întâmpla în scurt ...  continuare »

Fara comentarii »

Mica Unire, mare sarbatoare la Darabani GALERIE FOTO & VIDEO

Vineri, 25 Ianuarie, 2013

Ziua de 24 ianuarie a intrat de mult în calendarul dărăbănenilor ca un prilej de sărbătoare, chiar dacă foarte mulţi dintre cei care participă la această manifestare nu asimilează această dată decât cu „Hora Unirii şi retragerea cu torţe”. În 2013, după ce am trecut cu bine de apocalipticul 2012 şi de sărbătorile ţinute pe stil nou şi pe stil vechi, ziua „Micii Uniri” de la 1859 dintre Moldova şi Ţara Românească a fost sărbătorită cu fastul ...  continuare »

Fara comentarii »

Parlamentarii judetului au primit mandatele. Au participat Soptica si Popescu, a lipsit Mihailescu VIDEO

Vineri, 14 Decembrie, 2012

Noii senatori şi deputaţi ai judeţului Botoşani au primit certificatele, care atestă câştigarea colegiilor unde au candidat, din partea judecătorului Lăcrămioara Axinte, preşedinte al Biroului Electoral Judeţean. Noii aleşi şi-au felicitat adversarii politici din timpul campaniei electorale şi şi-au urat succes reciproc în noul mandat. Proaspeţii parlamentari USL, PP-DD şi ARD au îngropat securea războiului politic şi au ciocnit un pahar de şampanie. ...  continuare »

5 Comentarii »

Soptica si Mihailescu sunt noii parlamentari de Darabani. Popescu este si el in carti

Luni, 10 Decembrie, 2012

Social-liberalii Şerban Mihăilescu şi Costel Şoptică s-au impus braţ la braţ în cursa pentru fotoliile din Parlamentul României. Progresistul Şerban Mihăilescu a adunat pe Colegiul Săveni-Darabani 34.909 voturi, adică un procent de 71, 34%, în timp ce liberalul Costel Şoptică a fost votat de 16.053 dintre alegătorii Colegiului Darabani, acumulând 71,93 % din sufragii. Marele perdant al acestor alegeri este dărăbăneanul Stelică Iacob Strugaru care a acumulat ...  continuare »

14 Comentarii »

S-a tras cortina peste alegerile parlamentare. USL-istii jubileaza, la Darabani, anticipand 70%

Duminica, 09 Decembrie, 2012

La Darabani, candidaţii social-liberali la Parlamentul României, Costel Şoptică şi Şerban Mihăilescu, sărbătoresc deja victoria. „Până acum s-au numărat 70% dintre buletinele de vot, iar procentajul meu este de  70-71%, până în prezent. Este posibil să fiu ales deputat cu cel mai mare număr de voturi din judeţ, iar în acest caz nu pot să fiu modest. D-l Mihăilescu are cu 1-2 procente mai puţin” a declarat pentru Darabaneni.ro, Costel Şoptică. 45% ...  continuare »

14 Comentarii »

Pagina 1  2 
Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare